Interested in Contributing?

Sample Output: Moses Phrase-Based

(see all systems for English-Finnish newstest2016)

English Input Moses Phrase-Based System Output
Author: jhu-smt
Affiliation: Johns Hopkins University
BLEU: 14.1
BLEU-cased: 13.8
IGNORE BLEU (11b): 14.1
IGNORE BLEU-cased (11b): 13.8
IGNORE BLEU-cased-norm: 14.5
TER: 0.778
zz BEER 2.0: 0.509
zzz CharactTER: 0.649
Finnish Reference
A 9-year-old boy missing at Tampere was found 9-vuotias poika kateissa Tampereella löydettiin Tampereella karkuteillä ollut 9-vuotias poika löytyi
The police organised a search at Tampere on Tuesday evening because a 9-year old boy ran away. Poliisi järjesti etsinnät Tampereella tiistaina illalla, koska 9-vuotias poika juoksi pois. Poliisilla on ollut etsintätehtävä 9-vuotiaan pojan karkumatkan takia Tampereella tiistaina illalla.
The boy started off from western Tampere with a friend, and a missing person notice spread in social media. Poika alkoi pois läntisen Tampereen ystävänsä kanssa, ja puuttuva henkilö huomaisi levisi sosiaalisessa mediassa. Länsi-Tampereelta kaverinsa kanssa liikkeelle lähtenyttä poikaa koskeva katoamisilmoitus on levinnyt sosiaalisessa mediassa.
According to police situation centre, the boy has been contacted and there is no danger to his life or health. Poliisin tilannekeskuksen mukaan, poika on saanut yhteydenottoja ja ei ole vaaraa hänen henkensä tai terveytensä. Poliisin tilannekeskuksen mukaan poikaan on saatu yhteys, eikä hänellä ole hengen- ja terveyden vaaraa.
Around midnight, the father of the boy informed Ilta-Sanomat that the boy has been found. Noin puolenyön, pojan isä kertoi Ilta-Sanomat, että poika on löydetty. Pojan isä kertoi Ilta-Sanomille puolenyön tietämissä, että poika on löytynyt.
Next excerpt >