Interested in Contributing?

Sample Output: AaltoMorphsRescoredPredictor

(see all systems for English-Finnish newstest2016)

English Input AaltoMorphsRescoredPredictor System Output
Author: Stig-Arne GrŲnroos
Affiliation: Aalto University
BLEU: 11.8
BLEU-cased: 11.6
IGNORE BLEU (11b): 11.8
IGNORE BLEU-cased (11b): 11.6
IGNORE BLEU-cased-norm: 12.5
TER: 0.793
zz BEER 2.0: 0.504
zzz CharactTER: 0.641
Finnish Reference
A 9-year-old boy missing at Tampere was found Yhdeksän vuotta kadonneen pojan löydettiin Tampereella Tampereella karkuteillä ollut 9-vuotias poika löytyi
The police organised a search at Tampere on Tuesday evening because a 9-year old boy ran away. Poliisi järjesti etsinnän Tampereella tiistai-iltana, koska yhdeksän vuotta vanha poika juoksi pois. Poliisilla on ollut etsintätehtävä 9-vuotiaan pojan karkumatkan takia Tampereella tiistaina illalla.
The boy started off from western Tampere with a friend, and a missing person notice spread in social media. Poika alkoi läntisestä Tampereen ystävänsä kanssa, ja kadonnut henkilö huomaa levisi sosiaalisessa mediassa. Länsi-Tampereelta kaverinsa kanssa liikkeelle lähtenyttä poikaa koskeva katoamisilmoitus on levinnyt sosiaalisessa mediassa.
According to police situation centre, the boy has been contacted and there is no danger to his life or health. Poliisin tilannekeskuksen mukaan, että poika on otettu yhteyttä ja ei ole mitään syytä pelätä henkensä tai terveyteensä. Poliisin tilannekeskuksen mukaan poikaan on saatu yhteys, eikä hänellä ole hengen- ja terveyden vaaraa.
Around midnight, the father of the boy informed Ilta-Sanomat that the boy has been found. Puolenyön tienoilla isän poika kertoi Ilta-tähtikisa, että poika on löytynyt. Pojan isä kertoi Ilta-Sanomille puolenyön tietämissä, että poika on löytynyt.
Next excerpt >