Interested in Contributing?

Sample Output: abumatran-pbsmt-en-fi

(see all systems for English-Finnish newstest2016)

English Input abumatran-pbsmt-en-fi System Output
Author: atoral
Affiliation: Dublin City University
BLEU: 14.8
BLEU-cased: 14.6
IGNORE BLEU (11b): 14.8
IGNORE BLEU-cased (11b): 14.6
IGNORE BLEU-cased-norm: 15.3
TER: 0.763
zz BEER 2.0: 0.518
zzz CharactTER: 0.639
Finnish Reference
He is fine, and now we begin to settle the situation. Hän on hyvä, ja nyt alamme selvittää tilanteen. Hän on kunnossa ja nyt aloitamme jälkiselvittelyt.
The boy was found near home, the father said. Poika löytyi kotoa, isä sanoi. Poika löytyi kodin lähialueelta, isä kertoi.
Ronaldo’s fantastic game - increases goal difference to Messi Ronaldo teki upeaa peliä - lisää maaliero Messi Ronaldo taas hurjana - repi maalieroa Messiin
Cristiano Ronaldo scored five goals in La Liga this weekend and continued scoring also in the Champions League. Cristiano Ronaldo La Liga keräsivät viisi maalia ja jatkoi tänä viikonloppuna myös kärrä Mestarien liigan. Cristiano Ronaldo iski viisi maalia Espanjan liigassa viikonloppuna ja jatkoi tehtailuaan myös Mestarien liigassa.
The competition between Lionel Messi and Cristiano Ronaldo for the Champions League goal scoring record is, at least for the moment, tipping the scales in favour of the latter. Kilpailun Lionel Messi ja Cristiano Ronaldo välisestä Mestarien liigan maaliennätyksen kärrä on ainakin tällä hetkellä horjuttama suomu jälkimmäisen puolesta. Lionel Messin ja Cristiano Ronaldon välinen taisto Mestarien liigan maalikuninkuudesta kääntyi ainakin hetkeksi jälkimmäisen eduksi.
< Previous excerpt Next excerpt >