Interested in Contributing?

Sample Output: UUT

(see all systems for English-Finnish newstest2016)

English Input UUT System Output
Author: cap
Affiliation: Uppsala Universitet
BLEU: 12.2
BLEU-cased: 11.6
IGNORE BLEU (11b): 12.2
IGNORE BLEU-cased (11b): 11.6
IGNORE BLEU-cased-norm: 12.1
TER: 0.793
zz BEER 2.0: 0.501
zzz CharactTER: 0.662
Finnish Reference
A 9-year-old boy missing at Tampere was found Kateissa Tampere 9-year-old pojalla löytyi Tampereella karkuteillä ollut 9-vuotias poika löytyi
The police organised a search at Tampere on Tuesday evening because a 9-year old boy ran away. Poliisi järjesti etsintää Tampere tiistai-iltana, koska 9-year vanha poika juoksi pois. Poliisilla on ollut etsintätehtävä 9-vuotiaan pojan karkumatkan takia Tampereella tiistaina illalla.
The boy started off from western Tampere with a friend, and a missing person notice spread in social media. Poika alkoi läntisestä Tampere ystävän kanssa, ja kadonneen henkilön ilmoitus levisi sosiaalisessa mediassa. Länsi-Tampereelta kaverinsa kanssa liikkeelle lähtenyttä poikaa koskeva katoamisilmoitus on levinnyt sosiaalisessa mediassa.
According to police situation centre, the boy has been contacted and there is no danger to his life or health. Poliisin tilannekeskuksen mukaan poika on oltu yhteydessä ja ei ole vaaraa hänen hengelle tai terveydelle. Poliisin tilannekeskuksen mukaan poikaan on saatu yhteys, eikä hänellä ole hengen- ja terveyden vaaraa.
Around midnight, the father of the boy informed Ilta-Sanomat that the boy has been found. Keskiyön isän poika kertoi Ilta-Sanomatien Ilta-Sanomateja, että poika on löydetty. Pojan isä kertoi Ilta-Sanomille puolenyön tietämissä, että poika on löytynyt.
Next excerpt >