Interested in Contributing?

Sample Output: UH factored

(see all systems for English-Finnish newstest2016)

English Input UH factored System Output
Author: jorgtied
Affiliation: University of Helsinki
BLEU: 14.3
BLEU-cased: 13.6
IGNORE BLEU (11b): 14.3
IGNORE BLEU-cased (11b): 13.6
IGNORE BLEU-cased-norm: 14.0
TER: 0.765
zz BEER 2.0: 0.507
zzz CharactTER: 0.672
Finnish Reference
A 9-year-old boy missing at Tampere was found 9-vuosi - vanha poika kateissa Tampereella löytyi Tampereella karkuteillä ollut 9-vuotias poika löytyi
The police organised a search at Tampere on Tuesday evening because a 9-year old boy ran away. Poliisi järjesti etsinnän Tampereella tiistaina illalla, sillä 9-vuoden ikäinen poika juoksi pois. Poliisilla on ollut etsintätehtävä 9-vuotiaan pojan karkumatkan takia Tampereella tiistaina illalla.
The boy started off from western Tampere with a friend, and a missing person notice spread in social media. Poika alkoi läntisen Tampereen ystävän kanssa, ja kadonnut henkilö, levitä sosiaalisessa mediassa. Länsi-Tampereelta kaverinsa kanssa liikkeelle lähtenyttä poikaa koskeva katoamisilmoitus on levinnyt sosiaalisessa mediassa.
According to police situation centre, the boy has been contacted and there is no danger to his life or health. Poliisin tilannekeskuksen mukaan, poika on otettu yhteyttä ja ei ole vaaraa hänen henkensä tai terveytensä. Poliisin tilannekeskuksen mukaan poikaan on saatu yhteys, eikä hänellä ole hengen- ja terveyden vaaraa.
Around midnight, the father of the boy informed Ilta-Sanomat that the boy has been found. Keskiyöllä, pojan isä ilmoitti ilta - sanomaan, että poika on löydetty. Pojan isä kertoi Ilta-Sanomille puolenyön tietämissä, että poika on löytynyt.
Next excerpt >